enesitfrderu

If you want to receive a notification once your planned travel date is open for booking, feel free to use our Travel availability request form.

Home :: Prague Transport :: Metro :: Metrô bad behavior
  • Date / time: 2018-01-04 08:13:32Name: Monique

    Dobrý večer se jmenuji Monique a dnes jsem měl s manželkou a několika přáteli velmi nepříjemnou situaci. Do města přijížděla kolem 12 hodin, přijíždějící z autobusové stanice. Koupili jsme jízdenku a ověřili jsme ji ve stroji a šli jsme přímo do hotelu. Jsme opustili hotel asi 12: 50h a šel směrem ke středu, protože nemluvím a ne zcela pochopit místní jazyk skončil dostat metrem v špatným směrem, když jsme si uvědomili, omyl si vyměnili stranou a nechal ve stanici Staroměstská. Při opouštění vozidla byli osloveni dva inspektoři z metra, jeden z nich se podíval na našem lístku a pustil nás, protože druhá dvojice kamarádů byl osloven daň, která se zdála být hlava tak iniciovat naše problémy. Nárokově tvrdil, že jsme prošli časem metra (což by bylo 90 minut). Snažili jsme se v něm tvrdit, že čas strávený za 90 minut byl jen 4 min, to bylo 1:49 a naše jízdenka by platila až do 1:45. To hodně zradilo a vzalo si naše pasy a zeptalo se, jestli se chceme usadit tam nebo na policejní stanici. Zatím jsme si mysleli, že právě v Praze působili prokurátoři. Když viděl, že jsme brazilský s tónem rozhořčení, řekl, že brazilský se vždy pokouší porazit ostatní. Provedl nás, abychom šli do bankomatu, protože jsme ještě neměli místní měnu a nechali nás stáhnout částku 3200,00 Kč. Poté, co jsme dát peníze, které držel v peněžence, řekl, že příště bychom jít rovnou na policejní stanici, dali jsme naše pasy a odešel se smíchem. Rád bych zdůraznil, že v naší skupině nejsou žádní podvodníci. Jsme všichni dospělí mezi 27 a 37 roky a vše s profesionální a respektovaný v našem městě jsme cestovali několikrát do Evropy a my jsme byli osloveni jinými orgány, ale vždy s velkou úctou a vzdělávání. Ačkoli jsem si myslel, že zpoždění 4 min bylo bezvýznamné, nebyli bychom naštvaní, kdyby to bylo jen pro pokutu. Co nás rozrušil a byl agresivní přístup, což ohrožuje i poněkud xenofobní o daň.

    Reply

    • Date / time: 2018-01-04 09:58:26Name: Pavla Janoušková

      Dear Monique, we are sorry to hear about the experience. We are a private travel agency. Please, write directly to the Prague public transit company: http://www.dpp­.cz/…acts/pod­net/.

      Kind regards Pavla

      Reply